Hvem er vi?

Om Himmerland Camping

Oplev charmen ved Himmerland Camping, et sted fyldt med natur, nærvær og nordjysk hygge for hele familien.

Hygge og faciliteter i himmerlands hjerte

En perle i Himmerland

Lige i hjertet af Vesthimmerland finder du Himmerland Camping – ikke langt fra Lars Larsens store Golf resort og lige op ad Hærvejen!

Pladsen er kun 2,3 ha stor og rummer kun små 80 enheder. Til gengæld findes der 11 hytter, 2 toiletbygninger, en indendørs opvarmet pool, legeplads, grill, kiosk og fine friområder.

Enhederne er store og der er mulighed for skyggepladser, solpladser med læ, pladser tæt på poolen eller et hjørne mere for sig selv.

Campingpladsens reception ligger i umiddelbar forbindelse med grillen, som også byder på en fadøl. Bygningen indeholder også 2 toiletter.

Lige ved siden af receptionen ligger pladsens perle. Vores store dejlige pool og festlokale. Poolen er opvarmet i sommerhalvåret. Der er herre og dameomklædningsrum, sauna og vandrutsjebane. På 1. sal med udsigt til poolen ligger vores festlokale. Der er plads til op til 70 personer og kan sammen med til tilhørende køkken lejes til arrangementer. Et stort fælles telt beliggende ved samme bygning kan også lejes til arrangementer, når dette ikke benyttes til pladsens egne arrangementer.

Midt på pladsen ligger velfærdsbygningen, hvor du finder fælleskøkken, familiebaderum, toiletter i både voksen- og børnestørrelse, samt vaskerum med vaskemaskiner, tørretumbler og strygebræt.

Book dit ophold nu

Besøg Himmerland camping

Kontakt os